08/04/2019 08/04/2019 Με ενθουσιασμό, παλμό, και με τις ιαχές «Ζήτω η Ελλάδα», «Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821», παρέλασαν υμνώντας την Ελλάδα όλες οι γενεές των ομογενών της Βοστώνης και της Νέας Αγγλίας μέσα στην καρδιά της πόλης και κατά μήκος της οδού Boylston Street. Μαζί τους παρέλασαν και οι δύο αδερφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα σκορπώντας ρίγη συγκίνησης...
08 Απριλίου, 2019 - 17:58

Οι αδελφές του Κ. Κατσίφα παρέλασαν στη Βοστώνη

Διαδώστε:
Οι αδελφές του Κ. Κατσίφα παρέλασαν στη Βοστώνη

Με ενθουσιασμό, παλμό, και με τις ιαχές «Ζήτω η Ελλάδα», «Ζήτω η 25η Μαρτίου 1821», παρέλασαν υμνώντας την Ελλάδα όλες οι γενεές των ομογενών της Βοστώνης και της Νέας Αγγλίας μέσα στην καρδιά της πόλης και κατά μήκος της οδού Boylston Street. Μαζί τους παρέλασαν και οι δύο αδερφές του Κωνσταντίνου Κατσίφα σκορπώντας ρίγη συγκίνησης στους ομογενείς.

Δείτε το Ανατριχιαστικό βίντεο με τη σημαία του Κωνσταντίνου Κατσίφα που ατενίζει περήφανα στη Βοστώνη στην Παρέλαση του Ελληνισμού:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων