21/04/2020 21/04/2020 Πρεμιέρα στο YouTube έκανε το ντοκιμαντέρ “Πόντος, ο τόπος της καρδιάς μου”, ένα οδοιπορικό μαζί με μαρτυρίες. Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου Γιάννη Σανιώτη (ο οποίος έχει κάνει και το μοντάζ), σε μια ιδέα του Θεόδωρου Αλεπίδη, που μαζί με τον Γιάννη Γεωργιάδη είναι οι αφηγητές.  Τη μουσική επιμέλεια υπογράφουν οι: Γιάννης Καλογήρου, Μπάμπης...
21 Απριλίου, 2020 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/04/2020 - 10:53

«Πόντος, ο τόπος της καρδιάς μου» – Ένα νέο ντοκιμαντέρ

Διαδώστε:
«Πόντος, ο τόπος της καρδιάς μου» – Ένα νέο ντοκιμαντέρ

Πρεμιέρα στο YouTube έκανε το ντοκιμαντέρ “Πόντος, ο τόπος της καρδιάς μου”, ένα οδοιπορικό μαζί με μαρτυρίες. Η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου Γιάννη Σανιώτη (ο οποίος έχει κάνει και το μοντάζ), σε μια ιδέα του Θεόδωρου Αλεπίδη, που μαζί με τον Γιάννη Γεωργιάδη είναι οι αφηγητές.

Τη μουσική επιμέλεια υπογράφουν οι: Γιάννης Καλογήρου, Μπάμπης Κεμανετζίδης και Χρήστος Χαλκιάς.
Οι Νικόλαος Μηλιάδης και Σταύρος Γαλετσίδης, από την πρώτη γενιά, μοιράζονται τις μνήμες τους, ενώ φωτογραφίες παραχώρησαν οι: Παναγιώτης Φυτανίδης, Νικόλαος Ιωσηφίδης, Ιωάννης Χατζηκίδης, Δέσποινα Μηλιάδου, Μαρία Σιδηροπούλου, Καλλιόπη Κουτουνίδου, Σοφία Παμπόρη, Ελευθέριος Αβραμίδης, που μίλησαν και για τις οικογένειές τους. Φωτογραφικό υλικό παραχώρησε και ο Σύλλογος Ποντίων Σαπών «Τα Κασσιτερά».
Ο Θεόδωρος Αλεπίδης στο εισαγωγικό σημείωμα για το ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι όλοι οι συντελεστές εργάστηκαν αφιλοκερδώς, και ότι το Πόντος, ο τόπος της καρδιάς μου δεν έχει σκοπό το κέρδος, αλλά την ανάδειξη του τόπου καταγωγής των Ποντίων.

Με πληροφορίες από το Pontos-news.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων