29/09/2019 29/09/2019 Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Μεγάλο Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια διοργάνωσε  ο Δήμος Ναυπλιέων, σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΤ και το Ίδρυμα Ναυπλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην πόλη του Ναυπλίου, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν  το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Βουλευτικού με ομιλίες για την ζωή και το έργο του Ιωάννη...
29 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:24

Το Ναύπλιο τιμά τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια

Διαδώστε:
Το Ναύπλιο τιμά τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια

Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για τον Μεγάλο Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια διοργάνωσε  ο Δήμος Ναυπλιέων, σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΤ και το Ίδρυμα Ναυπλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην πόλη του Ναυπλίου, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν  το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 στην αίθουσα του Βουλευτικού με ομιλίες για την ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια από τους καθηγητές Ιωάννη Μεταξά, Ιωάννη Πανούση και Στέλιο Περράκη.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου τελέστηκε ο Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον  Ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αργολίδας  Νεκταρίου. Ακολούθησε  επιμνημόσυνη δέηση  και κατάθεσης  στεφάνων στο άγαλμα του Κυβερνήτη στην Πλατεία Καποδίστρια.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων