02/10/2021 02/10/2021 Οι Άγιοι μας μιλούν και αυτό είναι γεγονός! Πέρυσι σαν σήμερα, 2/10/2020, πολλοί παρευρισκόμενοι στον Εσπερινό που έγινε μετά την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο 304 Π.Ε.Β, στο Βελεστίνο βίωσαν ένα συγκλονιστικό γεγονός: στο τέλος του Εσπερινού το λαδάκι του Αγίου άρχισε να ευωδιάζει και άρρητος ευωδία...
02 Οκτωβρίου, 2021 - 14:18
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2021 - 14:14

Πέρυσι σαν σήμερα…

Διαδώστε:
Πέρυσι σαν σήμερα…

Οι Άγιοι μας μιλούν και αυτό είναι γεγονός! Πέρυσι σαν σήμερα, 2/10/2020, πολλοί παρευρισκόμενοι στον Εσπερινό που έγινε μετά την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαβίδ στο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου, στο 304 Π.Ε.Β, στο Βελεστίνο βίωσαν ένα συγκλονιστικό γεγονός: στο τέλος του Εσπερινού το λαδάκι του Αγίου άρχισε να ευωδιάζει και άρρητος ευωδία επεκτάθηκε σ’ όλη η περιοχή γύρω από το εκκλησάκι. Ήταν δε τόσο έντονη η ευωδία, που έφτασε 25 μέτρα μακριά και όσοι το έζησαν συγκινημένοι καταθέτουν την ευγνωμοσύνη τους στον Όσιο Δαυίδ για την ευλογία που απλόχερα χαρίζει κάθε φορά.

Σημειώνεται ότι η τιμητική υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Οσίου Δαυίδ γίνεται πέραν της εικοσαετίας, κάθε χρόνο, στο 304 Π.Ε.Β Βελεστίνου και αμέσως μετά ακολουθεί Εσπερινός, όπως έγινε και φέτος.

Ας έχουμε όλοι μας τις πρεσβείες του μεγάλου αυτού Αγίου στον Πανάγαθο Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων