03/01/2022 03/01/2022 Δείτε στην διαδικτυακή τηλεόραση www.pemptousia.tv αφιέρωμα στον Άγιο Εφραίμ στην κατηγορία ντοκιμαντέρ πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.pemptousia.tv/view/b/category/Documentaries/subCategory/ntokimanter_pnu8b/id/m8W4M/lang/el_GR Με αφορμή την συμπλήρωση 72 χρόνων από την ανακομοιδή των Τιμίων Λειψάνων  του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης, η διαδικτυακή τηλεόραση pemptousiaTv παρουσίαζει σειρά προβολών για τον Άγιο και το μοναστήρι του . Η εύρεση των μαρτυρικών λειψάνων του...
03 Ιανουαρίου, 2022 - 10:56

Αφιέρωμα στον Άγιο Εφραίμ στην pemptousiaTV

Διαδώστε:
Αφιέρωμα στον Άγιο Εφραίμ στην pemptousiaTV

Δείτε στην διαδικτυακή τηλεόραση www.pemptousia.tv αφιέρωμα στον Άγιο Εφραίμ στην κατηγορία ντοκιμαντέρ πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.pemptousia.tv/view/b/category/Documentaries/subCategory/ntokimanter_pnu8b/id/m8W4M/lang/el_GR

Με αφορμή την συμπλήρωση 72 χρόνων από την ανακομοιδή των Τιμίων Λειψάνων  του Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης, η διαδικτυακή τηλεόραση pemptousiaTv παρουσίαζει σειρά προβολών για τον Άγιο και το μοναστήρι του . Η εύρεση των μαρτυρικών λειψάνων του Αγίου Εφραίμ έγινε στις 3 Ιανουαρίου 1950 μ.Χ. από την Ηγουμένη Μακαρία Δεσύπρη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων