27/04/2020 27/04/2020 Για το κλείσιμο των εκκλησιών και τον πόθο των Χριστιανών να κοινωνήσουν, αλλά και  για τους χειρισμούς της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και της Πολιτείας αναφορικά με τα θέματα της πίστεώς μας, μιλά ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος σε συνέντευξη μέσω Skype, που παραχώρησε στο Πρακτορείο Ορθοδοξία. Στη συνέντευξη που θα προβληθεί...
27 Απριλίου, 2020 - 14:42
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2020 - 16:34

ΣΕ ΛΙΓΟ- Ο Μητροπολίτης Κερκύρας μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία

Διαδώστε:
ΣΕ ΛΙΓΟ- Ο Μητροπολίτης Κερκύρας μιλά στο Πρακτορείο Ορθοδοξία

Για το κλείσιμο των εκκλησιών και τον πόθο των Χριστιανών να κοινωνήσουν, αλλά και  για τους χειρισμούς της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και της Πολιτείας αναφορικά με τα θέματα της πίστεώς μας, μιλά ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος σε συνέντευξη μέσω Skype, που παραχώρησε στο Πρακτορείο Ορθοδοξία.

Στη συνέντευξη που θα προβληθεί το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι οι “Ιερείς θα πρέπει να είναι μπροστάρηδες και όχι ουραγοί” προσθέτοντας ότι η Εκκλησία θα έπρεπε να είχε βάλει “κόκκινες γραμμές”

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων