03/11/2020 03/11/2020 Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, με τη Μαρία Γιαχνάκη θα φιλοξενηθούν για να σχολιάσουν την επικαιρότητα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Επίκουρος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Παναγιωτόπουλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και...
03 Νοεμβρίου, 2020 - 13:37

Μη χάσετε την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”

Διαδώστε:
Μη χάσετε την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”

Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” σήμερα, Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, με τη Μαρία Γιαχνάκη θα φιλοξενηθούν για να σχολιάσουν την επικαιρότητα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, αρμόδιος για την Αντεγκληματική Πολιτική κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ο Επίκουρος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Παναγιωτόπουλος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ.

Οι καλεσμένοι θα σχολιάσουν από την δική τους οπτική τις θρησκευτικές ελευθερίες στην Ευρώπη, τα πρόσφατα γεγονότα με τις τρομοκρατικές επιθέσεις τόσο στη Βιέννη όσο και στη Γαλλία και την πανδημία του κορωνοϊού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων