04/11/2020 04/11/2020 Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος μιλά σήμερα στο ραδιόφωνο Pemptousia.fm και στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στις 14.00. Ο Σεβασμιώτατος θα αναφερθεί στα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που ισχύουν από χθες 3 Νοεμβρίου, στην περιφέρειά του, πώς θα αντιμετωπίσει η Μητρόπολη τους νέους περιορισμούς και τις κλειστές εκκλησίες...
04 Νοεμβρίου, 2020 - 11:04
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2020 - 11:49

Μην χάσετε την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”

Διαδώστε:
Μην χάσετε την εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία”

Ο Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ. Θεολόγος μιλά σήμερα στο ραδιόφωνο Pemptousia.fm και στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη στις 14.00.

Ο Σεβασμιώτατος θα αναφερθεί στα νέα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που ισχύουν από χθες 3 Νοεμβρίου, στην περιφέρειά του, πώς θα αντιμετωπίσει η Μητρόπολη τους νέους περιορισμούς και τις κλειστές εκκλησίες , τι θα γίνει με τις Θείες Λειτουργίες, αλλά και πως θα στηριχθεί πνευματικά το ποίμνιο.

Υπενθυμίζεται ότι η περιφέρεια Σερρών (όπως και η Θεσσαλονίκης) είναι από χθες στην γκρι επιδημιολογική ζώνη, με τοπικό lockodown, ενώ οι Ιερές Ακολουθίες και Θείες Λειτουργίες τελούνται κεκλεισμένων των θυρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων