30/11/2018 30/11/2018 Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της πόλεως Άρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, εκάλεσε τους πιστούς, να παραδειγματισθούν από την θυσία του Αποστόλου Ανδρέου. Ετόνισε δε, ότι...
30 Νοεμβρίου, 2018 - 9:21

Ο Εσπερινός του Αγ. Ανδρέα στην Άρτα

Διαδώστε:
Ο Εσπερινός του Αγ. Ανδρέα στην Άρτα

Την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018, το απόγευμα, ετελέσθη Μέγας Εσπερινός, επί τη μνήμη του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, στον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της πόλεως Άρτης, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ο Σεβασμιώτατος, στο Κήρυγμά του, εκάλεσε τους πιστούς, να παραδειγματισθούν από την θυσία του Αποστόλου Ανδρέου. Ετόνισε δε, ότι ο δρόμος για την σωτηρία, διέρχεται από την υπέρβαση του εαυτού μας. Τέλος, ευχήθηκε, ο εορτάζων Άγιος, να χαρίζει υγεία και να σκέπει την ζωή όλων.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων