19/02/2019 19/02/2019 Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στο Πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Άρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, ετελέσθη την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα Μέγας Εσπερινός και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου το πρωΐ, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, επί τη μνήμη της ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας. Ο Σεβασμιώτατος κηρύσσοντας τον Θείο Λόγο...
19 Φεβρουαρίου, 2019 - 19:43

«Η Αγία Φιλοθέη διηκόνησε τον Θεό και τον συνάνθρωπο»

Διαδώστε:
«Η Αγία Φιλοθέη διηκόνησε τον Θεό και τον συνάνθρωπο»

Στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στο Πνευματικό κέντρο της Μητροπόλεως Άρτης, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, ετελέσθη την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019, το απόγευμα Μέγας Εσπερινός και την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου το πρωΐ, Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, επί τη μνήμη της ενδόξου Οσιομάρτυρος Φιλοθέης της Αθηναίας.

Ο Σεβασμιώτατος κηρύσσοντας τον Θείο Λόγο ετόνισε ότι η Αγία Φιλοθέη διηκόνησε τον Θεό και τον συνάνθρωπο και γι’ αυτό κατέστη μεγάλη προσωπικότητα. Η Αγία Φιλοθέη πραγμάτωσε τον λόγο του Ιησού: «Ος εάν θέλη γενέσθαι μέγας εν υμίν, έσται υμών διάκονος».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων