31/12/2023 31/12/2023 Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο, η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου. Η Λειτουργία αυτή, τελείται κατά παράδοση την ημέρα της μνήμης του Αγίου (23 Οκτωβρίου), καθώς και την Κυριακή μετά την Χριστού Γέννησιν. Στο...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:50
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2023 - 16:51

Η αρχαιοπρεπής Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου στην Άρτα

Διαδώστε:
Η αρχαιοπρεπής Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου Αδελφοθέου στην Άρτα

Την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, το πρωΐ, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Άρτης, τελέσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Άρτης κ. Καλλίνικο, η αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου.

Η Λειτουργία αυτή, τελείται κατά παράδοση την ημέρα της μνήμης του Αγίου (23 Οκτωβρίου), καθώς και την Κυριακή μετά την Χριστού Γέννησιν.

Στο Κήρυγμά του, ο Ποιμενάρχης, τόνισε, ότι ”αδελφοθέους, μας καθιστά η πνευματική αναγέννηση, όχι η βιολογική γέννηση”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων