05/02/2023 05/02/2023 Οι Κύκλοι Αγιογραφικής Μελέτης διοργάνωσαν εκδήλωση, σήμερα το απόγευμα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, για τον ρόλο της Μάνας, επ’ ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου. Βασική ομιλήτρια ήταν η καθηγήτρια κυρία Ειρήνη Τσιρώνη Φερεντίνου, με...
05 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:35
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2023 - 21:37

Η Γιορτή της Μητέρας στην Μητρόπολη Άρτης

Διαδώστε:
Η Γιορτή της Μητέρας στην Μητρόπολη Άρτης

Οι Κύκλοι Αγιογραφικής Μελέτης διοργάνωσαν εκδήλωση, σήμερα το απόγευμα Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης, στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, για τον ρόλο της Μάνας, επ’ ευκαιρία της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου.

Βασική ομιλήτρια ήταν η καθηγήτρια κυρία Ειρήνη Τσιρώνη Φερεντίνου, με θέμα: “Ύμνος στην μάνα“.

Επίσης, ακούσθηκαν ποιήματα και τραγούδια για την Μητέρα και για την Παναγία.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη την ομιλήτρια κυρία Ειρήνη Τσιρώνη Φερεντίνου, απηύθηνε ευχές και διένειμε αναμνηστικά, ως ευλογία.

    

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων