15/04/2024 15/04/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης λειτουργεί την Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. “Με απλό και αθόρυβο τρόπο, ασκούμε την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντες και δοκιμαζομένους αδελφούς μας, με τα Ιδρύματα, τα Φιλόπτωχα Ταμεία...
15 Απριλίου, 2024 - 20:22
Τελευταία ενημέρωση: 15/04/2024 - 19:20

Ι.Μ. Άρτης: Συγκέντρωση τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων “ΚΑΤΑΦΥΓΗ”

Διαδώστε:
Ι.Μ. Άρτης: Συγκέντρωση τροφίμων για την Τράπεζα Τροφίμων “ΚΑΤΑΦΥΓΗ”

Η Ιερά Μητρόπολη Άρτης λειτουργεί την Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», μέσω της οποίας δίνεται η δυνατότητα σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες να προμηθεύονται δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

“Με απλό και αθόρυβο τρόπο, ασκούμε την ιερά αποστολή της φιλανθρωπίας, της θυσιαστικής αγάπης και προσφοράς, προς τους πάσχοντες και δοκιμαζομένους αδελφούς μας, με τα Ιδρύματα, τα Φιλόπτωχα Ταμεία της αγάπης, την κοινή προσπάθεια των Ιερέων και των πιστών”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

Σύμφωνα με την Ιερά Μητρόπολη, “σήμερα, λόγω των οικονομικών δυσκολιών απαιτείται μια εντατική και συντονισμένη προσπάθεια, για να βοηθηθούν περισσότεροι συνάνθρωποί μας. Από το κάλεσμα αυτό της τοπικής Εκκλησίας μας, δεν πρέπει να απουσιάση κανένας. Όλοι μπορούμε, να συμβάλουμε στη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας (όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, λάδι, γάλα) και ειδών προσωπικής υγιεινής, που θα γίνει

από την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024 έως και το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 και
από την Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 έως και την Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου 2024,

στο Πνευματικό Κέντρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Άρτης, επί της οδού Σκουφά 91-93 (ώρες 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.), στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου Γραικού Άρτης (ώρες 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.) και στην Τράπεζα Τροφίμων «ΚΑΤΑΦΥΓΗ», επί της οδού Στρατηγού Κατσιμήτρου 4 στην περιοχή Τρίγωνο (ώρες 9:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ.). Επίσης, όποιος διευκολύνεται μπορεί να παραδώση την προσφορά του στον Εφημέριο της Ενορίας του”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων