27/05/2024 27/05/2024 Ιερά Παράκληση προς τον «Θαυμαστό Σύμβουλο» Χριστό τελέσθηκε, χθες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, στην πόλη της Άρτας. Προεξήρχε ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, υπέρ υγείας και φωτισμού των μαθητών, που δίνουν Πανελλήνιες, αλλά και προαγωγικές ενδοσχολικές εξετάσεις. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ανέγνωσε την σχετική ευχή υπέρ...
27 Μαΐου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2024 - 19:10

Μητροπολίτης Άρτης: “Η επιτυχία προϋποθέτει φιλοπονία και φώτιση Θεού”

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Άρτης: “Η επιτυχία προϋποθέτει φιλοπονία και φώτιση Θεού”

Ιερά Παράκληση προς τον «Θαυμαστό Σύμβουλο» Χριστό τελέσθηκε, χθες, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ενδόξου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου, στην πόλη της Άρτας. Προεξήρχε ο Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, υπέρ υγείας και φωτισμού των μαθητών, που δίνουν Πανελλήνιες, αλλά και προαγωγικές ενδοσχολικές εξετάσεις.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης κ. Καλλίνικος, ανέγνωσε την σχετική ευχή υπέρ των εξεταζομένων. Απευθυνόμενος στους μαθητές, ετόνισε, ότι “η επιτυχία προϋποθέτει φιλοπονία και φώτιση Θεού”.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων