28/06/2022 29/06/2022 Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου 2022 στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό των Πρωτοκορυφαίων Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο μαρτυρικό χωριό Κομμένο Άρτας. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η «την γνησιότητα των Αποστόλων εγγυώνται οι κακοπάθειές τους υπέρ του Ευαγγελίου»....
28 Ιουνίου, 2022 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 29/06/2022 - 2:21

Πανηγυρικός Εσπερινός Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο μαρτυρικό Κομμένο Άρτης

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο μαρτυρικό Κομμένο Άρτης

Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου τελέσθηκε το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουνίου 2022 στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό των Πρωτοκορυφαίων Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στο μαρτυρικό χωριό Κομμένο Άρτας.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμα του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η «την γνησιότητα των Αποστόλων εγγυώνται οι κακοπάθειές τους υπέρ του Ευαγγελίου».

Στο πέρας του Εσπερινού, πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος των Αγίων.

Στην πλατεία, μπροστά στο Ηρώο των, υπό των Γερμανικών στρατευμάτων Κατοχής, 317 αναιρεθέντων, ετελέσθη Τρισάγιο στην μνήμη τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων