22/04/2024 23/04/2024 Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού της πόλεως Άρτης, ετελέσθη το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου 2024, ο ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου. Ομίλησε εποικοδομητικά ο κ. Εμμανουήλ Μελινός, Συγγραφέας και Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα «το ένα σκαλί δικό...
22 Απριλίου, 2024 - 18:08
Τελευταία ενημέρωση: 23/04/2024 - 22:49

ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτης

Διαδώστε:
ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Μαξίμου του Γραικού Άρτης

Στον Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μαξίμου του Γραικού της πόλεως Άρτης, ετελέσθη το απόγευμα της Κυριακής 21 Απριλίου 2024, ο ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου.

Ομίλησε εποικοδομητικά ο κ. Εμμανουήλ Μελινός, Συγγραφέας και Διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα «το ένα σκαλί δικό μας και τα ενενήντα εννέα του Θεού», προετοιμάζοντας πνευματικά το πολυπληθές εκκλησίασμα για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων