10/06/2019 10/06/2019 Τελέστηκε σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού. Τον Θείο λόγο εκήρυξε εποικοδομητικά ο εξ Άρτης καταγόμενος και εν τη Ιερά Μητροπόλει Λαγκαδά,...
10 Ιουνίου, 2019 - 22:35

Τίμησε τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό η πόλη της Άρτας

Διαδώστε:
Τίμησε τον Άγιο Λουκά τον Ιατρό η πόλη της Άρτας

Τελέστηκε σήμερα το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Άρτης κ. Καλλινίκου, επί τη μνήμη του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού.

Τον Θείο λόγο εκήρυξε εποικοδομητικά ο εξ Άρτης καταγόμενος και εν τη Ιερά Μητροπόλει Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης υπηρετών, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Άνθιμος Γιάννης, ο οποίος τόνισε, ότι ο Άγιος Λουκάς έλαβε την Χάρη των ιαμάτων, λόγω της αυτοθυσιαστικής ζωής του.

Κατά την διάρκεια του Εσπερινού, ετέθη εις προσκύνησιν Ιερό Λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων