07/07/2020 07/07/2020 Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στη θέση Ρίζα Αντιρρίου του Δήμου Ναυπακτίας το φετινό καλοκαίρι (2020). Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συσκέψεως και μελέτης, στο πλαίσιο των νέων μέτρων, αλλά και των απαιτητικών διατάξεων για την προστασία της δημόσιας υγείας. Επισημαίνεται ότι στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως...
07 Ιουλίου, 2020 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 07/07/2020 - 10:31

Αναστέλλεται η λειτουργία των Κατασκηνώσεων

Διαδώστε:
Αναστέλλεται η λειτουργία των Κατασκηνώσεων

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά η λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στη θέση Ρίζα Αντιρρίου του Δήμου Ναυπακτίας το φετινό καλοκαίρι (2020).
Η απόφαση ελήφθη κατόπιν συσκέψεως και μελέτης, στο πλαίσιο των νέων μέτρων, αλλά και των απαιτητικών διατάξεων για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Επισημαίνεται ότι στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, στη Ρίζα, θα γίνονται εργασίες συντήρησης, ενώ ο χώρος θα παραμένει επισκέψιμος για τα στελέχη της, τα οποία αγαπούν ιδιαιτέρως την Κατασκήνωση και προσφέρουν πάντοτε τις υπηρεσίες τους εθελοντικά και δωρεάν.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων