25/07/2023 25/07/2023 Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αγρίνιο. Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αγραφιώτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Ρώσσας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ειρήνη Κουκοπούλου ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη για τις δράσεις του Συλλόγου και...
25 Ιουλίου, 2023 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2023 - 11:46

Επίσκεψη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου στον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου δέχθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στο Αγρίνιο.

Ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Αγραφιώτης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Χαράλαμπος Ρώσσας και το μέλος του Δ.Σ. κ. Ειρήνη Κουκοπούλου ενημέρωσαν τον Μητροπολίτη για τις δράσεις του Συλλόγου και συζήτησαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Ιατρικού Συλλόγου και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Συγκεκριμένα αποφάσισαν τα εξής:

1. Με πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου να καθιερωθεί ο Ευαγγελιστής Λουκάς, ο Ιατρός ως προστάτης των ιατρών μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου.

2. Ο πρώτος εορτασμός να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 18:30’ στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Αγρινίου με ομιλητή τον Καθηγητή Χειρουργικής, πρωτοπρ. Δημήτριο Λινό, σύμφωνα με πρόγραμμα που θα καταρτισθεί και θα ανακοινωθεί.

3. Τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου να επιμελούνται από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο εκπομπή με ιατρικά θέματα στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως 106,3 FM.

4. Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου να συμμετέχει κάθε χρόνο με εκδηλώσεις στο ετήσιο εορταστικό πρόγραμμα των «Χριστοφορείων».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων