15/11/2022 15/11/2022 Με τους εργαζομένους στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα συναντήθηκε ο νέος μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά του στα γραφεία της Μητρόπολης που βρίσκονται στο Μεσολόγγι. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν θερμά ο Πρωτοσύγκελλος και οι κληρικοί και λαϊκοί...
15 Νοεμβρίου, 2022 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2022 - 16:13

Με τον Υπ. Δικαιοσύνης και τους εργαζομένους της Μητρόπολης οι πρώτες συναντήσεις του Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Διαδώστε:
Με τον Υπ. Δικαιοσύνης και τους εργαζομένους της Μητρόπολης οι πρώτες συναντήσεις του Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Με τους εργαζομένους στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα συναντήθηκε ο νέος μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Σήμερα Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 ανέλαβε και επισήμως τα καθήκοντά του στα γραφεία της Μητρόπολης που βρίσκονται στο Μεσολόγγι.


Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν θερμά ο Πρωτοσύγκελλος και οι κληρικοί και λαϊκοί υπάλληλοι των Γραφείων, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή ποιμαντορία.

Έπειτα υποδέχθηκε τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, ο οποίος του παρέδωσε την διαχείριση της Ιεράς Μητροπόλεως και τον ενημέρωσε για όλα τα διοικητικά θέματα. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός τον ευχαρίστησε για τους κόπους του και την προσφορά του στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Κατόπιν τέλεσε την ακολουθία του Αγιασμού επικαλούμενος την χάρη του Αγίου Πνεύματος για την έναρξη της επισκοπικής του πορείας, ευχαρίστησε τους εργαζομένους στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως για την μέχρι σήμερα διακονία τους και είχε μακρά συνεργασία με τον καθένα ξεχωριστά για να ενημερωθεί για το διοικητικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.


|
Ακολούθως δέχθηκε την επίσκεψη του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Αστακού αρχιμ. Δαβίδ Μπαζούλα προκειμένου να προετοιμάσουν την υποδοχή του Σεβασμιωτάτου στον Αστακό, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16:00’.

Το μεσημέρι τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας επισκέφθηκε ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κώστας Τσιάρας, ο οποίος του ευχήθηκε καλή δύναμη στα αρχιερατικά του καθήκοντα και συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων