09/07/2024 09/07/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιο Μαυρομμάτη πραγματοποίησε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίας συνεργασίας και ενδιαφέροντος. Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στον Σεβασμιώτατο να ενημερώσει τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την πορεία του προγραμματισμού των επετειακών εκδηλώσεων...
09 Ιουλίου, 2024 - 18:06
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2024 - 17:53

Μητροπολίτης Αιτωλίας Δαμασκηνός: Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Αιτωλίας Δαμασκηνός: Εθιμοτυπική Επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας κ. Αθανάσιο Μαυρομμάτη πραγματοποίησε την Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίας συνεργασίας και ενδιαφέροντος. Παράλληλα δόθηκε η δυνατότητα στον Σεβασμιώτατο να ενημερώσει τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την πορεία του προγραμματισμού των επετειακών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ηρωική Έξοδο της Φρουράς των Ελευθέρων Πολιορκημένων, το έτος 2026.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων