01/12/2023 01/12/2023 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοκαρνανίας δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Φώτης Βασιλείου, ο Γραμματέας κ. Διομήδης Τσιμπερλένιος και τα Μέλη κ. Παρασκευή Κοντοδήμα και κ. Ιωάννης Λύρος. Συζητήθηκαν...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2023 - 15:27

Συνάντηση του Μητροπολίτη Δαμασκηνού με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας

Διαδώστε:
Συνάντηση του Μητροπολίτη Δαμασκηνού με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοκαρνανίας δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Φώτης Βασιλείου, ο Γραμματέας κ. Διομήδης Τσιμπερλένιος και τα Μέλη κ. Παρασκευή Κοντοδήμα και κ. Ιωάννης Λύρος.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση κοινών δράσεων, μεταξύ του Οδοντιατρικού Συλλόγου και της Ιεράς Μητροπόλεως.

Τιμώντας την εορτή του Αγίου Αντίπα, Επισκόπου Περγάμου, προστάτου των Οδοντιάτρων να τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού, την 13η Απριλίου 2024 και ώρα 18:30’ στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.

Κατά την περίοδο λειτουργίας των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ρίζα Αντιρρίου, να επισκεφθεί τις Κατασκηνώσεις κλιμάκιο του Συλλόγου, για να ενημερώσει τους κατασκηνωτές για την στοματική υγιεινή και

Τέλος, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ο Οδοντιατρικός Σύλλογος να μετέχει της υλικής ενίσχυσης των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως στο Μεσολόγγι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων