19/12/2020 19/12/2020 Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου την εβδομαδιαία ενημέρωση της τοπικής  κοινωνίας, για την υγειονομική κατάσταση των Ιδρυμάτων της, γνωστοποιεί ότι: «Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» οι τρόφιμοι και οι υπάλληλοί μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να υπάρχει εντός του Ιδρύματος λοιμωξιογόνος εστία. Τα αποτελέσματα από τα...
19 Δεκεμβρίου, 2020 - 11:20
Τελευταία ενημέρωση: 19/12/2020 - 11:08

Δεν υπάρχει λόγος επικινδυνότητας μέχρι στιγμής στα Ιδρύματα της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Δεν υπάρχει λόγος επικινδυνότητας μέχρι στιγμής στα Ιδρύματα της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου την εβδομαδιαία ενημέρωση της τοπικής  κοινωνίας, για την υγειονομική κατάσταση των Ιδρυμάτων της, γνωστοποιεί ότι:

«Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» οι τρόφιμοι και οι υπάλληλοί μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση χωρίς να υπάρχει εντός του Ιδρύματος λοιμωξιογόνος εστία. Τα αποτελέσματα από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 σε όλους τους τροφίμους και το προσωπικό μας ήταν αρνητικά.

Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο λάβαμε τα αποτελέσματα των τέστ ανίχνευσης κορωνοϊού που πραγματοποιήθηκαν από τον ΕΟΔΥ την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου σε όλο το προσωπικό και τους τροφίμους και δεν υπάρχει κανένα νέο κρούσμα. Οι θετικοί τρόφιμοι είναι ασυμπτωματικοί και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ θεωρείται ότι έχουν ξεπεράσει τον κίνδυνο και είναι εκτός νόσου. Το ίδιο ισχύει και για όλο το προσωπικό, που επανήλθαν άπαντες στα καθήκοντά τους. Κατά την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε έναν θάνατο μίας τροφίμου, 94 ετών και θετικής στον κορωνοϊό, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της πόλεώς μας από 23/11 έως τις 16/12 οπότε και απεβίωσε.

Ο Σεβ. Πρόεδρος και τα μέλη των Δ.Σ. των Ιδρυμάτων, μαζί με τους υπεύθυνους ιατρούς βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ και τους λοιμωξιολόγους του Νοσοκομείου μας δίνοντας τις προβλεπόμενες με βάσει τα Πρωτόκολλα κατευθύνσεις.

Παρακαλούμε να εύχεσθε και να προσεύχεσθε ώστε ο Χριστός να κρατά υγιείς τους τροφίμους και το προσωπικό των Ιδρυμάτων μας που όλο αυτό το διάστημα θυσιάστηκε υπηρετώντας τον συνάνθρωπό τους».

Τέλος αναφέρει ότι σταματάει η ενημέρωση: «Σας ενημερώνουμε επίσης ότι σταματούμε την ενημέρωση επειδή πλέον δεν υπάρχει λόγος επικινδυνότητας μέχρι στιγμής στα Ιδρύματά μας. Για οτιδήποτε νεώτερο θα σας ενημερώσουμε εκτάκτως με υπευθυνότητα, όπως το πράξαμε μέχρι σήμερα».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων