02/06/2023 02/06/2023 Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο πραγματοποίησε διπλωματική ομάδα πρέσβεων υπό τον Πρέσβη των Η.Π.Α. κ. Τζορτζ Τζέιμς Τσούνη την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023. Τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Τσούνη συνόδευσαν στην επίσκεψή του ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Shutenko, ο Πρέσβης της Βουλγαρίας κ. Poriazov, ο Πρέσβης της...
02 Ιουνίου, 2023 - 16:16
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2023 - 16:20

Επίσκεψη Πρέσβεων και διπλωματών στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Επίσκεψη Πρέσβεων και διπλωματών στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως

Επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο πραγματοποίησε διπλωματική ομάδα πρέσβεων υπό τον Πρέσβη των Η.Π.Α. κ. Τζορτζ Τζέιμς Τσούνη την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023.

Τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Τσούνη συνόδευσαν στην επίσκεψή του ο Πρέσβης της Ουκρανίας κ. Shutenko, ο Πρέσβης της Βουλγαρίας κ. Poriazov, ο Πρέσβης της Μολδαβίας κ. Popov, η επιτετραμμένη της Πρεσβείας της Ρουμανίας κα. Ciamba, ενώ από την Αμερικανική Πρεσβεία συνόδευσαν ο Capt. Biery, η Γενική Πρόξενος κα. Lee και άλλοι αξιωματούχοι.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως υποδέχθηκε εγκάρδια τον κ. Τσούνη και τους Πρέσβεις και συζήτησαν για αρκετή ώρα για θέματα συνεργασίας των χωρών στην ευαίσθητη περιοχή του Έβρου και στην Αλεξανδρούπολη.

Μετά το πέρας της συναντήσεως αντηλλάγησαν μεταξύ του Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως και των Πρέσβεων εθιμοτυπικά δώρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων