19/06/2019 19/06/2019 Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, 17 Ιουνίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γεμιστής, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία ενός νέου που κατάγεται από τη Γεμιστή, του κ. Γεωργίου Μπαρμπούδη....
19 Ιουνίου, 2019 - 17:13

Γεμιστή Έβρου: Φώναξαν το «Άξιος» για το δικό τους παιδί

Διαδώστε:
Γεμιστή Έβρου: Φώναξαν το «Άξιος» για το δικό τους παιδί

Το πρωί της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος, 17 Ιουνίου 2019, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Γεμιστής, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης τέλεσε την εις διάκονον χειροτονία ενός νέου που κατάγεται από τη Γεμιστή, του κ. Γεωργίου Μπαρμπούδη.

Ο ναός ήταν κατάμεστος από τους κατοίκους του χωριού και των γύρω ενοριών που ήλθαν για να αναφωνήσουν το «Άξιος» για ένα δικό τους παιδί, ο οποίος εισήλθε στον ιερό κλήρο της Μητροπόλεώς για να διακονήσει το ευσεβές ποίμνιο.

Πατήστε εδώ για περισσότερες φωτογραφίες

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων