24/11/2020 24/11/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εξέδωσε την ημερήσια ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό και ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου ότι «στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» δεν έχουμε κάποια διαφοροποίηση με τις προηγούμενες ημέρες». Ακόμα «στο Ιωακείμειο Γηροκομείο σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν από τον ΕΟΔΥ στις 20 Νοεμβρίου....
24 Νοεμβρίου, 2020 - 21:11
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2020 - 21:22

Η ενημέρωση για τον κορωνοϊό στα Ιδρύματα της Μητρ. Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Η ενημέρωση για τον κορωνοϊό στα Ιδρύματα της Μητρ. Αλεξανδρούπολης

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως εξέδωσε την ημερήσια ενημέρωση των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως για τον κορωνοϊό και ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου ότι «στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» δεν έχουμε κάποια διαφοροποίηση με τις προηγούμενες ημέρες».

Ακόμα «στο Ιωακείμειο Γηροκομείο σήμερα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των τεστ που έγιναν από τον ΕΟΔΥ στις 20 Νοεμβρίου. Σε ότι αφορά τους τροφίμους έχουμε 16 θετικά δείγματα. Σε ότι αφορά το προσωπικό, εντοπίστηκαν 4 θετικά δείγματα, όλα ασυμπτωματικά, πλην του υπαλλήλου μας που νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης».

Τέλος αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Η σύσταση του ΕΟΔΥ, καθώς και οι ειδικές κατευθύνσεις των ειδικών λοιμωξιολόγων και του υπευθύνου ιατρού-καθηγητή των Ιδρυμάτων μας, είναι ότι οι ασθενείς 36 ασθενείς που βρέθηκαν θετικοί στις αρχές Νοεμβρίου, επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους, διότι μετά το πέρας των 14 ημερών χωρίς συμπτώματα, δεν κινδυνεύουν. Το ίδιο ισχύει και για το προσωπικό».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων