05/06/2024 05/06/2024 Μετά το μεταποιημένο βίντεο που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα Tik Tok και παρουσίαζε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο να «διαφημίζει» δήθεν «θεραπεία» για την καταπολέμηση αρθρίτιδας και λοιπών παθήσεων των αρθρώσεων, ακόμη ένα παρομοίου περιεχομένου βίντεο κυκλοφορεί στις πλατφόρμες Facebook και Tik Tok με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ....
05 Ιουνίου, 2024 - 21:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2024 - 23:56

Η Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως για παραπλανητικό βίντεο-διαφήμιση με τον Μητροπολίτη Άνθιμο

Διαδώστε:
Η Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως για παραπλανητικό βίντεο-διαφήμιση με τον Μητροπολίτη Άνθιμο

Μετά το μεταποιημένο βίντεο που κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα Tik Tok και παρουσίαζε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο να «διαφημίζει» δήθεν «θεραπεία» για την καταπολέμηση αρθρίτιδας και λοιπών παθήσεων των αρθρώσεων, ακόμη ένα παρομοίου περιεχομένου βίντεο κυκλοφορεί στις πλατφόρμες Facebook και Tik Tok με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο.

Με ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει ότι το «παραπλανητικό αυτό βίντεο έχει ως σκοπό την εξαπάτηση του κοινού με αποκλειστικό σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους» και κάνει γνωστό ότι «έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για να αναζητηθούν οι ευθύνες που υπάρχουν από αυτήν την ποινικά κολάσιμη πράξη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως:

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως ενημερώνει ότι κυκλοφορεί στις πλατφόρμες Facebook και Tik Tok μεταποιημένο βίντεο που παρουσιάζει τον μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο να “διαφημίζει” δήθεν “θεραπεία” για την καταπολέμηση αρθρίτιδας και λοιπών παθήσεων των αρθρώσεων.

Το παραπλανητικό αυτό βίντεο έχει ως σκοπό την εξαπάτηση του κοινού με αποκλειστικό σκοπό τον προσπορισμό παράνομου οικονομικού οφέλους. Η Ιερά Μητρόπολη έχει απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές για να αναζητηθούν οι ευθύνες που υπάρχουν από αυτήν την ποινικά κολάσιμη πράξη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων