03/05/2019 03/05/2019 Την Πέμπτη της Διακαινησίμου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εύρεση της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Καμαριωτίσσης. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, παρουσία πλήθους κατοίκων του νησιού και των τοπικών αρχόντων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε...
03 Μαΐου, 2019 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 03/05/2019 - 9:37

Λιτάνευση της Παναγίας της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη

Διαδώστε:
Λιτάνευση της Παναγίας της Καμαριώτισσας στη Σαμοθράκη

Την Πέμπτη της Διακαινησίμου τελέσθηκε στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης η Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εύρεση της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας της Καμαριωτίσσης. Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, παρουσία πλήθους κατοίκων του νησιού και των τοπικών αρχόντων. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η λιτάνευση της ιεράς εικόνος της Παναγίας της Καμαριώτισσας στους δρόμους και στο λιμάνι του ομώνυμου οικισμού της Σαμοθράκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων