13/06/2019 13/06/2019 Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της εν Νικαία Α’ Οικουμενικής Συνόδου, 9 Ιουνίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο χωριό Βρυσούλα, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε στον βαθμό του πρεσβυτέρου τον ιεροδιάκονο π. Αντώνιο Τσέτσιο και τον...
13 Ιουνίου, 2019 - 8:23
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2019 - 7:59

Νέος Πρεσβύτερος στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Νέος Πρεσβύτερος στην Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Την Κυριακή των Αγίων Πατέρων της εν Νικαία Α’ Οικουμενικής Συνόδου, 9 Ιουνίου 2019, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο χωριό Βρυσούλα, δίπλα στα ελληνοτουρκικά σύνορα.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροτόνησε στον βαθμό του πρεσβυτέρου τον ιεροδιάκονο π. Αντώνιο Τσέτσιο και τον κατέστησε στο εκκλησίασμα ως τον νέο εφημέριο της Βρυσούλας.

Ο νέος εφημέριος της Βρυσούλας, ο ιερομόναχος π. Αντώνιος (κατά κόσμον Αθανάσιος) Τσέτσιος, κατάγεται από τις Φέρες. Διηκόνησε ως μοναχός στους Αγίους Τόπους και εσχάτως στην εγκαταβιούσε στην ανδρώα Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, όπου είναι και εγγεγραμμένος ως ιερομόναχος.

Την Πέμπτη της Αναλήψεως, 6 Ιουνίου 2019, είχε προηγηθεί η χειροτονία στον πρώτο βαθμό της ιερωσύνης, του Διακόνου, στον Ιερό Ναό Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στις Φέρες.

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων