19/06/2024 19/06/2024 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελαιώνος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου, ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να παρθούν, έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πυρκαγιάς. Την ενημέρωση συντόνισε ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ζαμπούκης. Όλοι θυμούνται την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον νομό μας τον περασμένο...
19 Ιουνίου, 2024 - 11:02
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2024 - 11:09

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στη συνάντηση ενημέρωσης για μέτρα κατά της πυρκαγιάς

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως στη συνάντηση ενημέρωσης για μέτρα κατά της πυρκαγιάς

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ελαιώνος, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιουνίου, ανοιχτή συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να παρθούν, έτσι ώστε να αποφευχθεί το ενδεχόμενο πυρκαγιάς. Την ενημέρωση συντόνισε ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Ιωάννης Ζαμπούκης.

Όλοι θυμούνται την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον νομό μας τον περασμένο Αύγουστο. Αρμόδιοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας. του Δήμου Αλεξανδρουπόλεως και της Αστυνομικής Διευθύνσεως ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής του Ελαιώνος για τα μέτρα προστασίας αλλά και για το πως θα πρέπει να αντιδράσουν σε ενδεχόμενο πυρκαγιάς. Σημειώνεται πως η περιοχή του Ελαιώνος φημίζεται για τα αρχαία ελαιόδεντρα 2000 ετών και για το πανέμορφο τοπίο που συναντά κανείς.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε θυμίζοντας σε όλους τις δύσκολες ημέρες της καταστροφικής πυρκαγιάς. Έπειτα, παρότρυνε όλους τους κατοίκους της περιοχής να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το φετινό καλοκαίρι και να τηρήσουν κατά γράμμα τις συμβουλές των αρμόδιων φορέων έτσι ώστε να μην πληγούν τα κτήματά τους αλλά και μια τόσο σημαντική περιοχή της πόλεως.

Τέλος, συνεχάρη τον Δήμαρχο για την πρωτοβουλία και για τον συντονισμό των ζητημάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων