28/11/2020 28/11/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου, την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων της, γνωστοποιεί ότι: Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» έγινε επίσκεψη σε όλους τους τροφίμους από τον υπεύθυνο ιατρό και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο έγινε επίσκεψη σε όλους τους τροφίμους από...
28 Νοεμβρίου, 2020 - 17:18
Τελευταία ενημέρωση: 28/11/2020 - 17:04

Όλοι καλά στο Σταυρίδειο – Μία τρόφιμος του Ιωακειμείου σοβαρά

Διαδώστε:
Όλοι καλά στο Σταυρίδειο – Μία τρόφιμος του Ιωακειμείου σοβαρά

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, συνεχίζοντας σήμερα, Σάββατο 28 Νοεμβρίου, την ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, περί των Ιδρυμάτων της, γνωστοποιεί ότι:

Στο Σταυρίδειο Ίδρυμα χρονίως πασχόντων «Ο Άγιος Κυπριανός» έγινε επίσκεψη σε όλους τους τροφίμους από τον υπεύθυνο ιατρό και όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Στο Ιωακείμειο Γηροκομείο έγινε επίσκεψη σε όλους τους τροφίμους από τον υπεύθυνο ιατρό και όλοι οι τρόφιμοι είναι σε καλή κατάσταση. Στο Νοσοκομείο νοσηλεύεται μία ηλικιωμένη τρόφιμος στην μονάδα Covid-19, η οποία είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ ο υπάλληλος του Γηροκομείου που νοσηλεύεται, παρουσιάζει πολύ καλή κλινική εικόνα.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων