08/12/2019 08/12/2019 Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ. Άνθιμος, επισκέφθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης την Κανονιοφόρο «ΚΑΣΟΣ» που ήλθε στην πόλη για τις εορτές του πολιούχου Αγίου Νικολάου. Ο Μητροπολίτης έγινε δεκτός από τον κυβερνήτη της Κανονιοφόρου Πλωτάρχη κ. Αναστάσιο Σούλη και τα μέλη του πληρώματος. Ο κυβερνήτης ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στο...
08 Δεκεμβρίου, 2019 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2019 - 20:24

Πάνω στην Κανονιοφόρο «ΚΑΣΟΣ»

Διαδώστε:
Πάνω στην Κανονιοφόρο «ΚΑΣΟΣ»

Το απόγευμα της Παρασκευής 6 Δεκεμβρίου 2019, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, κ. Άνθιμος, επισκέφθηκε στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης την Κανονιοφόρο «ΚΑΣΟΣ» που ήλθε στην πόλη για τις εορτές του πολιούχου Αγίου Νικολάου.

Ο Μητροπολίτης έγινε δεκτός από τον κυβερνήτη της Κανονιοφόρου Πλωτάρχη κ. Αναστάσιο Σούλη και τα μέλη του πληρώματος. Ο κυβερνήτης ξενάγησε τον Σεβασμιώτατο στο πλοίο και συζήτησαν για αρκετή ώρα για τις δράσεις της Κανονιοφόρου στο Αιγαίο και στο Θρακικό πέλαγος. Ο Μητροπολίτης έδωσε ευλογίες και δώρα στον κυβερνήτη και στο πλήρωμα, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στις εορτές του πολιούχου και προστάτου του Ναυτικού μας Αγίου Νικολάου και ευχήθηκε ο μεγάλος Άγιος να τους φυλάει από τις φουρτουνιασμένες θάλασσες και να τους οδηγεί σε ήρεμα λιμάνια και ειρηνικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων