09/08/2019 09/08/2019 Την Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός παρέστη στα εγκαίνια των Στρατιωτικών Οικημάτων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ) στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΣΟΥΚΑ», όπου...
09 Αυγούστου, 2019 - 12:59

Στα εγκαίνια των Στρατιωτικών Οικημάτων Επαγγελματιών Οπλιτών

Διαδώστε:
Στα εγκαίνια των Στρατιωτικών Οικημάτων Επαγγελματιών Οπλιτών

Την Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και της Τακτικής Διοίκησης του 41 Συντάγματος Πεζικού.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο Αρχηγός παρέστη στα εγκαίνια των Στρατιωτικών Οικημάτων Επαγγελματιών Οπλιτών (ΣΟΕΠΟΠ) στο Στρατόπεδο «ΑΝΘΛΓΟΥ (ΠΖ) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΤΣΟΥΚΑ», όπου και παρέδωσε τα κλειδιά των διαμερισμάτων στους δικαιούχους.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης κ. Άνθιμος, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και των τοπικών αρχών, ο Διοικητής του Δ΄ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ο Διοικητής της XIIης Μ/Κ ΜΠ, Υποστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης.

Στην συνέχεια, ο Αρχηγός παρέστη στην τελετή θεμελίωσης του Ιερού Ναού «Παναγίας Στρατηγίσσης», στο Στρατόπεδο «ΑΝΤΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΖΗΣΗ» στην Αλεξανδρούπολη.

Τέλος, ο Αρχηγός μετέβη στο Στρατόπεδο «ΔΗΜΟΓΕΡΟΝΤΑ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΓΗ» στη νήσο Σαμοθράκη, ΠΕ της ΤΔ 41 ΣΠ, όπου ενημερώθηκε για τις τρέχουσες δραστηριότητες, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Στρατοπέδου, επιθεώρησε τα Τμήματα Άμεσης Επέμβασης, επισκέφθηκε τα Επιτηρητικά Φυλάκια «ΚΟΡΥΦΗ» και «ΤΟΥΡΛΙ», πραγματοποίησε ομιλία και έδωσε κατευθύνσεις στα στελέχη της Διοίκησης.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων