19/05/2022 19/05/2022 Τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφθηκαν χθες στο γραφείο του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Έβρου. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης παρουσίασαν στον Μητροπολίτη τις πολλές και ποικίλες δράσεις τους σε διάφορες εκδηλώσεις του ακριτικού νομού μας και τάχθηκαν αρωγοί στο πλευρό της τοπικής Εκκλησίας δηλώνοντας...
19 Μαΐου, 2022 - 10:37
Τελευταία ενημέρωση: 19/05/2022 - 10:43

Στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Έβρου

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Έβρου

Τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο επισκέφθηκαν χθες στο γραφείο του τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Έβρου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Λέσχης παρουσίασαν στον Μητροπολίτη τις πολλές και ποικίλες δράσεις τους σε διάφορες εκδηλώσεις του ακριτικού νομού μας και τάχθηκαν αρωγοί στο πλευρό της τοπικής Εκκλησίας δηλώνοντας έτοιμοι να στηρίξουν και το έργο της Μητροπόλεώς μας.

Ο Σεβασμιώτατος από την πλευρά του εξήρε και συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για την φιλοπατρία, την αλληλεγγύη και για την κοινωνική τους δράση και τους ευχαρίστησε για την προθυμία τους να συνδράμουν την Μητρόπολή και τους κατοίκους του Έβρου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων