14/01/2022 14/01/2022 Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε.) επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Γερουσιαστής της Πολιτείας Rhode Island των ΗΠΑ κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, ενώ συμμετείχαν και αιρετοί σε κοινοβούλια χωρών, όπως η Αμερική και η Σουηδία. Αναλυτικότερα τον κ. Ραπτάκη συνόδευαν ο...
14 Ιανουαρίου, 2022 - 15:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2022 - 15:17

Στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης

Κλιμάκιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε.) επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο το πρωί της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022.

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Γερουσιαστής της Πολιτείας Rhode Island των ΗΠΑ κ. Λεωνίδας Ραπτάκης, ενώ συμμετείχαν και αιρετοί σε κοινοβούλια χωρών, όπως η Αμερική και η Σουηδία. Αναλυτικότερα τον κ. Ραπτάκη συνόδευαν ο κ. Stephan Papas, η κα. Maria Tzanakis – Collet και η κα. Vasiliki Tsouplaki.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος, τους καλωσόρισε στην πόλη και στη Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, επισημαίνοντας πως τέτοιου είδους επισκέψεις είναι πολύ σημαντικές για την ακριτική περιοχή. Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος της Αποστολής κ. Ραπτάκης, ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία, τονίζοντας την επιθυμία του να επαναληφθεί η επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη σύντομα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων