13/03/2024 13/03/2024 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο συναντήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στο περιθώριο της επίσκεψης του στην έδρα της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ), στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024. «Με μεγάλη χαρά ξεκίνησα την επίσκεψή μου στην Αλεξανδρούπολη, της οποίας είμαι επίτιμος δημότης, με τη συνάντησή μου με...
13 Μαρτίου, 2024 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2024 - 15:32

Συνάντηση Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμο συναντήθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας στο περιθώριο της επίσκεψης του στην έδρα της XII Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ), στην Αλεξανδρούπολη την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024.

«Με μεγάλη χαρά ξεκίνησα την επίσκεψή μου στην Αλεξανδρούπολη, της οποίας είμαι επίτιμος δημότης, με τη συνάντησή μου με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ Άνθιμο», αναφέρει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας σε σχετική ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων