28/05/2024 28/05/2024 Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις μαθήτριες που εξετάζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τελέσθηκε χθες στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχαν πλήθος παιδιών που ήρθαν μαζί με τους συγγενείς τους για να προσευχηθούν και για να μεταλάβουν. Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στα παιδιά τόνισε...
28 Μαΐου, 2024 - 18:51
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 18:13

Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία για τους υποψηφίους μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων

Θεία Λειτουργία για τους μαθητές και τις μαθήτριες που εξετάζονται στις Πανελλήνιες Εξετάσεις τελέσθηκε χθες στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος χοροστάτησε στη Θεία Λειτουργία, στην οποία συμμετείχαν πλήθος παιδιών που ήρθαν μαζί με τους συγγενείς τους για να προσευχηθούν και για να μεταλάβουν.

Ο Σεβασμιώτατος μιλώντας στα παιδιά τόνισε πως ο Χριστός ξέρει καλύτερα από όλους μας τι χρειάζεται στον καθένα και όσες φορές και αν πετύχουμε ή αποτύχουμε σε κάτι που κάνουμε πρέπει να είμαστε σίγουροι πως ο Χριστός είναι Αυτός που κατευθύνει τα πράγματα στη ζωή προς όφελός μας. Έπειτα, τον λόγο πήρε η Διευθύντρια της Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως κ. Πλακωτή η οποία απήυθηνε ευχές προς τα παιδιά. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Μητροπολίτης μας έδωσε στα και ως ευλογία ένα στύλο και μια σοκολάτα.

Θείες Λειτουργίες για τα παιδιά που εξετάζονται στις πανελλήνιες εξετάσεις τελέσθηκαν στις Φέρες, στο Τυχερό και στη Σαμοθράκη.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων