01/01/2019 01/01/2019 Στο Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία για την  πρώτη μέρα του νέου έτους. Την δοξολογία τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος π.Πέτρος Αθανασόπουλος. Στην δοξολογία παρέστησαν οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του νομού, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Μανιάτης ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος,...
01 Ιανουαρίου, 2019 - 13:34

Δοξολογία για το Νέο Έτος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Δοξολογία για το Νέο Έτος στο Ναύπλιο
Στο Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία για την  πρώτη μέρα του νέου έτους.
Την δοξολογία τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος π.Πέτρος Αθανασόπουλος.
Στην δοξολογία παρέστησαν οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του νομού, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, Γιάννης Γκιόλας και Γιάννης Μανιάτης ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Α.Χειβιδόπουλος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας και Σταύρος Γαβρήλος, και δημοτικοί σύμβουλοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων