01/01/2019 01/01/2019 Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Αργολίδα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ.Νεκτάριο. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Στην κοπής της Βασιλόπιτας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β. Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η Ανεξάρτητη Περιφερειακή...
01 Ιανουαρίου, 2019 - 14:24

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Αργολίδα

Διαδώστε:
Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Αργολίδα
Πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Αργολίδα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ.Νεκτάριο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Στην κοπής της Βασιλόπιτας παραβρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Γκιόλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β. Σιδέρης, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος, η Ανεξάρτητη Περιφερειακή Σύμβουλος Ε. Παναγιωτοπούλου, οι στρατιωτικές αρχές, εκπρόσωποι συλλόγων και φορείς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων