15/01/2019 15/01/2019 Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Νεκτάριος την Τρίτη  15  Ιανουαρίου 2019. Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2019. Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ.  Γεώργιος Καζάς ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , ο πρόεδρος των φίλων του Ραδιοφώνου...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 22:34
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2019 - 22:35

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Μητρ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Μητρ. Αργολίδος

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Νεκτάριος την Τρίτη  15  Ιανουαρίου 2019. Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2019.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ.  Γεώργιος Καζάς ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , ο πρόεδρος των φίλων του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος  Ανδρέας Αριστοτέλους .

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου , ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας, ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Πέτρος Αθανασόπουλος  και ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής.

 Ο Μητροπολίτης αντάλλαξε ευχές με όλους κι έδωσε δώρο από ένα βιβλίο.

 Ομιλία απεύθυνε μετά από πρόσκληση του Ραδιοφωνικού σταθμού  , Λυκούργος  Μαρκούδης από το ραδιόφωνο της  Πειραικής εκκλησίας.  Η σύντομη τοποθέτησή του αναφερόταν  γύρω από την ουσιαστική σημασία και σπουδαιότητα των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων στην προσπάθεια μετάδοσης του θείου μηνύματος.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων