06/11/2023 06/11/2023 Αναχώρησε για το Άγιο Όρος και τη Μονή Ξενοφώντος , η Τιμία Κάρα του Αγίου Γεωργίου μετά το ολιγοήμερο προσκύνημα στον ενοριακό Ιερό ναό της Τιμίας Ζώνης στην Νέα Τίρυνθα Αργολίδας. Προηγήθηκε Ιερά παράκληση και κατόπιν με συνοδεία πιστών από την Αργολίδα αποχώρησε οδικώς το Ιερό λείψανο. Το πρωί πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία από τον...
06 Νοεμβρίου, 2023 - 8:22
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2023 - 8:26

Αργολίδα: Αναχώρησε για Άγιο Όρος η Κάρα του Αγίου Γεωργίου

Διαδώστε:
Αργολίδα: Αναχώρησε για Άγιο Όρος η Κάρα του Αγίου Γεωργίου

Αναχώρησε για το Άγιο Όρος και τη Μονή Ξενοφώντος , η Τιμία Κάρα του Αγίου Γεωργίου μετά το ολιγοήμερο προσκύνημα στον ενοριακό Ιερό ναό της Τιμίας Ζώνης στην Νέα Τίρυνθα Αργολίδας. Προηγήθηκε Ιερά παράκληση και κατόπιν με συνοδεία πιστών από την Αργολίδα αποχώρησε οδικώς το Ιερό λείψανο.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική θεία λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο.

Το ιερό λείψανο ήρθε για πρώτη φορά στην Αργολίδα και η υποδοχή έγινε στον ενοριακό Ιερό Ναό Τμίας Ζώνης Νέας Τίρυνθας Ναυπλίου την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Γκιώνης ευχαρίστησε για ακόμα μία φορά πριν αναχώρηση το Ιερό λείψανο του Αγίου Γεωργίου τον ηγούμενο της μονής Ξενοφώντος για την μεταφορά του Ιερού Λειψάνου στην Αργολίδα .

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων