17/06/2019 17/06/2019 Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 στον ο ενοριακό ναός της Αγίας Τριάδος Μέρμπακα Ναυπλίου τελέσθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου. Κατά την ακολουθία έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Παναγιώτη Κωστόπουλου. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π....
17 Ιουνίου, 2019 - 12:15
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2019 - 12:17

Αρχιερατική θεία λειτουργία επί της εορτής του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Διαδώστε:
Αρχιερατική θεία λειτουργία επί της εορτής του Αγίου Πνεύματος στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019 στον ο ενοριακό ναός της Αγίας Τριάδος Μέρμπακα Ναυπλίου τελέσθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία χοροστατούντος και ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου.

Κατά την ακολουθία έψαλε η Βυζαντινή Χορωδία του Ιερού Ναού, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτου Παναγιώτη Κωστόπουλου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Μητροσίλης ,ευχαρίστησε τον μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε να τελέσει την θεία λειτουργία ,καθώς κι όλους όσους τίμησαν την εορτή του Αγίου Πνεύματος.

dav_vivid

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων