21/06/2021 21/06/2021 Με κάθε λαμπρότητα η ενορία της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου τιμά τη μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος. Ανήμερα της εορτής, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, τελέστηκε αρχιερατική θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο.  Στο τέλος της θείας λειτουργίας, ο εφημέριος του ναού, π. Κωνσταντίνος Σέρρος, ευχαρίστησε...
21 Ιουνίου, 2021 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 21/06/2021 - 12:05

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Με κάθε λαμπρότητα η ενορία της Αγίας Τριάδος στην Πρόνοια Ναυπλίου τιμά τη μεγάλη εορτή του Αγίου Πνεύματος. Ανήμερα της εορτής, Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021, τελέστηκε αρχιερατική θεία λειτουργία, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου, ο οποίος κήρυξε και το θείο λόγο. 

Στο τέλος της θείας λειτουργίας, ο εφημέριος του ναού, π. Κωνσταντίνος Σέρρος, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδας για την τιμή να παρευρεθεί στην ενορία και να τελέσει την Θεία Λειτουργία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων