01/01/2020 01/01/2020 Στο Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία για την πρώτη μέρα του νέου έτους. Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος. Στην δοξολογία παρέστησαν οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του νομού, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Ανδρέας Πουλάς ,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ.Μαλτέζος, ο περιφερειακός σύμβουλος και...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 13:47

Δοξολογία για το νέο έτος στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Δοξολογία για το νέο έτος στο Ναύπλιο

Στο Μητροπολιτικό Ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Ναύπλιο τελέσθηκε η καθιερωμένη δοξολογία για την πρώτη μέρα του νέου έτους. Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος.

Στην δοξολογία παρέστησαν οι στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του νομού, οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός και ο Ανδρέας Πουλάς ,ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ.Μαλτέζος, ο περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα αθλητισμού Γ. Μαντζούνης, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας και Παναγιώτης Λέντζος, δημοτικοί σύμβουλοι κα.

Κατόπιν έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας από τον Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων