18/02/2021 18/02/2021 Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη   Αργολίδος κ. Νεκτάριο απέστειλε η διευθύντρια του 1ου Λυκείου της περιοχής, κ. Λένα Παπαθανασίου εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά «δώρων αγάπης» προς το  Σύλλογο Διδασκόντων . ΔΙΑΒΑΣΤΕ την Ευχαριστήρια επιστολή Σεβασμιώτατε, Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ευγενική σας χειρονομία και την ευαισθησία που...
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2021 - 13:38

Ένα «ευχαριστώ από καρδιάς» για τον Μητρ. Αργολίδος

Διαδώστε:
Ένα «ευχαριστώ από καρδιάς» για τον Μητρ. Αργολίδος

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη   Αργολίδος κ. Νεκτάριο απέστειλε η διευθύντρια του 1ου Λυκείου της περιοχής, κ. Λένα Παπαθανασίου εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την προσφορά «δώρων αγάπης» προς το  Σύλλογο Διδασκόντων .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την Ευχαριστήρια επιστολή

Σεβασμιώτατε, Επιτρέψτε μου να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ευγενική σας χειρονομία και την ευαισθησία που επιδείξατε να προσφέρετε για άλλη μια χρονιά στο Σύλλογο Διδασκόντων του 1ου Λυκείου Δώρα Αγάπης , επ’ ευκαιρία του εορτασμού της μνήμης των Προστατών των Ελληνικών Γραμμάτων και της Παιδείας, Τριών Ιεραρχών …

Η ανιδιοτελής σας στήριξη στο έργο το οποίο επιτελούμε, αποτελεί λαμπρό παράδειγμα, ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε λόγω της Πανδημίας. Είναι πολύ σημαντικές οι πρωτοβουλίες αυτού του είδους, που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, δημιουργώντας συνθήκες αισιοδοξίας.

Σας ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς και ευχόμαστε ο Θεός να σας χαρίζει υγεία και δύναμη για την συνέχιση της διακονίας σας.

Η Διευθύντρια Λένα Παπαθανασίου

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων