09/05/2022 09/05/2022 Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022. Το πρόγραμμα εορτασμού περιελάμβανε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ιερουργούντος του εφημέριου του ναού π. Παναγιώτη Κιντή και εκφώνηση ομιλίας από τον κ. Νικόλαο Μπουμπάρη, φιλόλογο 1ου...
09 Μαΐου, 2022 - 14:24

Εορτασμός για τους Εθνικούς Αγώνες κατά του Ναζισμού στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Εορτασμός για τους Εθνικούς Αγώνες κατά του Ναζισμού στο Ναύπλιο

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Εθνικών Αγώνων και της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο την Δευτέρα 9 Μαΐου 2022. Το πρόγραμμα εορτασμού περιελάμβανε Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, ιερουργούντος του εφημέριου του ναού π. Παναγιώτη Κιντή και εκφώνηση ομιλίας από τον κ. Νικόλαο Μπουμπάρη, φιλόλογο 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου.

Ακολούθησε Κατάθεση στεφάνων από τον βουλευτή Ι.Γκιόλα εκπρόσωπο της Βουλής των Ελλήνων, τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτη εκπρόσωπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκπρόσωπο των Ενόπλων Δυνάμεων, του Δημάρχου Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο , εκπροσώπων των ενώσεων Εθνικής Αντίστασης και των Εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων, στο Ηρώον του Ναυπλίου.

Μετά το πέρας των καταθέσεων τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ένδοξων νεκρών του Έθνους. Η τελετή ολοκληρώθηκε με την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων