05/05/2021 05/05/2021 Ανήμερα της εορτής της Αγίας Ειρήνης, την Τετάρτη της Διακαινησίμου  5 Μαΐου 2021, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Μετά το πέρας της λειτουργίας οι εφημέριοι του ναού της Αγίας Ειρήνης, π. Δημοσθένης και π. Ηλίας Γάτσιος, ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που...
05 Μαΐου, 2021 - 12:43
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2021 - 13:02

Εορτάστηκε η Αγία Ειρήνη στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος

Διαδώστε:
Εορτάστηκε η Αγία Ειρήνη στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος

Ανήμερα της εορτής της Αγίας Ειρήνης, την Τετάρτη της Διακαινησίμου  5 Μαΐου 2021, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Μετά το πέρας της λειτουργίας οι εφημέριοι του ναού της Αγίας Ειρήνης, π. Δημοσθένης και π. Ηλίας Γάτσιος, ευχαρίστησαν τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τιμή που έκανε να παραβρεθεί και να τελέσει την θεία λειτουργία στον εορτάζοντα ναό.

Πανηγυρικά τιμήθηκε και φέτος η μνήμη της Αγίας Ειρήνης της μεγαλομάρτυρος στην φερώνυμη εκκλησία στην κωμόπολη της Νέας Κίου στην Αργολίδα.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε πανηγυρικός εσπερινός από τον γενικό Αρχιερατικό της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρο Αθανασόπουλο ,ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Παρακολουθήστε:

Δείτε φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων