26/02/2019 26/02/2019 Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου της Γ΄Λυκείου δώρισαν κλινοσκεπάσματα στους κρατούμενους των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου, Μέλη του 15μελούς συνοδευόμενοι από τον Λυκειάρχη του 2ου Λυκείου Ναυπλίου Βασίλειο Χαραμή και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου Ναυπλίου Κωνσταντίνα Καραγιάννη παρέδωσαν τα κλινοσκεπάσματα στον Διευθυντή  των φυλακών. Οι μαθητές...
26 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:08

Φιλανθρωπική δράση μαθητών στους κρατούμενους των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική δράση μαθητών στους κρατούμενους των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου

Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019 οι μαθητές του 2ου Λυκείου Ναυπλίου της Γ΄Λυκείου δώρισαν κλινοσκεπάσματα στους κρατούμενους των Δικαστικών Φυλακών Ναυπλίου, Μέλη του 15μελούς συνοδευόμενοι από τον Λυκειάρχη του 2ου Λυκείου Ναυπλίου Βασίλειο Χαραμή και την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 2ου Λυκείου Ναυπλίου Κωνσταντίνα Καραγιάννη παρέδωσαν τα κλινοσκεπάσματα στον Διευθυντή  των φυλακών. Οι μαθητές συγκέντρωσαν το χρηματικό ποσό από φιλανθρωπικό αγώνα με το οποίο αγόρασαν τις κουβέρτες για τους τρόφιμους των φυλακών. Πρόκειται για ακόμα μια φιλανθρωπική δράση του σχολείου που αποδεικνύει στην πράξη την αλληλεγγύη των μαθητών σε όσους έχουν ανάγκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων