16/02/2020 16/02/2020 Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώθηκε στην Αργολίδα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο, την ερανική επιτροπή και φορείς της Ν. Κίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020. «Η προσπάθεια αυτή έγινε και αποβλέπει στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας , καθώς και των αναγκών, για την συντήρηση και την εν γένει...
16 Φεβρουαρίου, 2020 - 22:11
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2020 - 22:16

Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου

Διαδώστε:
Φιλανθρωπική εκδήλωση στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώθηκε στην Αργολίδα από το εκκλησιαστικό συμβούλιο, την ερανική επιτροπή και φορείς της Ν. Κίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.

«Η προσπάθεια αυτή έγινε και αποβλέπει στην ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της ενορίας , καθώς και των αναγκών, για την συντήρηση και την εν γένει λειτουργία των Ι.Ναών Θεομάνας και Αγίας Ειρήνης Νέας Κίου», τόνισε, στο χαιρετισμό του ο εφημέριος του ναού Αγ. Ειρήνης πρωτοπρεσβύτερος π. Δημοσθένης Γάτσιος., ενώ συνέχισε «Με τέτοιες εκδηλώσεις δίνεται η ευκαιρία σ’ όλους να περάσουμε για λίγο μια ευχάριστη και ευγενική ψυχαγωγία, που σκοπό έχει να κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια της Ενορίας που διακατεχόμαστε από αισθήματα αγάπης και αλληλεγγύης προς εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη και ζητούν την βοήθεια και την στήριξή μας».

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων