03/09/2019 03/09/2019 Με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 , εόρτασε ο Ιερός ναός του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου. Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 το απόγευμα τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Παπουλέση...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 11:14

Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγ. Νεκταρίου στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Η εορτή της Ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγ. Νεκταρίου στο Ναύπλιο

Με την ευκαιρία της εορτής της Ανακομιδής των Ιερών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως του Θαυματουργού στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 , εόρτασε ο Ιερός ναός του Αγίου Νεκταρίου Εργατικών κατοικιών Ναυπλίου.

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 το απόγευμα τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π. Χρυσόστομου Παπουλέση Ιεροκήρυκα της Ιερής Μητροπόλεως Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια του εορταστικού εσπερινού και της θείας λειτουργίας τέθηκε προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

Ανήμερα της εορτής Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου τελέσθηκε ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων